image

Käytännönläheisiä ja innovatiivisia tuotteita

CitiusWiki-tuoteperheemme kehitys on lähtenyt oman liiketoimintamme tarpeista. Tunnemme todellisen liike-elämän tarpeet dokumentoinnille ja prosessien hallinnalle, minkä ansiosta tuotteet ovat käytännönläheisiä ja käytämme niitä jatkuvasti myös omassa työssämme.

image

CitiusWiki - dokumentointi ja liiketoimintaprosessit yhdessä järjestelmässä

CitiusWiki tarjoaa wiki-pohjaisen dokumentoinnin, dokumentoidun tiedon yhdistämisen liiketoimintaprosesseihin, kehitysalustan yritys- tai toimialaspesifeille applikaatioille ja yhden rajapinnan sekä dokumentoituun että tallennettuun tietoon.

image

CitiusWorks - ITIL dokumentointi ja IT-palveluprosessien hallinta yhdessä järjestelmässä

CitiusWorks on IT-palvelualalle suunnattu tietämyksenhallinnan työkalu, jossa yhdistyy wiki-pohjainen dokumentointi, ITIL-dokumenttien suora yhdistäminen IT-hallintatyökalujen tuottamiin tallenteisiin ja yksi rajapinta sekä dokumentoituun että tallennettuun tietoon.

image

Luotettava partneri asiakkaille ja kehittäjille

Olemme luotettava yhteistyökumppani. Tuotteemme ovat perusteellisesti testattuja ja sovellamme niissä viimeisintä teknologiaa. Olemme sitoutuneita tarjoamaan luotettavaa tukea myös yhteistyökumppaneillemme.

Kompakti ammattilaisten muodostama tiimi ratkaisee liike-elämän kokemuksista ponnistavia tietämyksenhallinnan ongelmia

Kehitystiimimme suunnittelee ja toteuttaa dokumentoinnin ja liiketoimintaprosessien hallinnan sovelluksia tietämyksenhallinnan tarkoituksiin. Sovellukset on tarkoitettu sekä IT palvelunhallinnan organisaatioille että laajemmin kaikille tietointensiivisille organisaatioille. CitiusWiki ja CitiusWorks tuoteperheemme perustuu henkilökohtaisille kokemuksillemme tiedonhallinnasta. Citius Group Oy:llä on toimistot Kajaanissa ja Oulussa.

Innovatiivinen ja ketterä kehitystiimi, jolla on syvät juuret liiketoiminnassa

Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1987, jonka jälkeen olemme toimittaneet erikoistuneita ohjelmointi- ja IT-palveluja suurille, pitkäaikaisille institutionaalisille asiakkaille. Citius Groupin työntekijöillä on runsaasti kokemusta, ohjelmistoliiketoiminnasta, IT-palveluista, laatujohtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Painopiste asiakastarpeissa, jatkuvassa innovoinnissa ja korkeassa laadussa

Asetamme aina asiakkaan ensimmäiseksi kaikessa liiketoiminnassamme, keräämme aktiivisesti asiakkaiden palautetta ja hyödynnämme sitä tuotekehityksessämme. Keskeinen periaatteemme on aina suunnitella ja toteuttaa maailmanluokan ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

 

Uutiset